8 Mayıs 2011 Pazar

Satıcı Değil İçiciyim


Yarım kürelerin yer değiştirmesiyle malumunuz mevsimler değişti. Artık önümüz yaz, havalar ısınır, kuşlar, böcekler gibi laflar mazide hoş bir seda olarak kaldı. Önümüz kış çünkü. Dolayısıyla havalar gün be gün soğuyor. Yaz-kış saati uygulaması gibi bir bocalama süreci yaşıyorum ama bir süre sonra rayına oturur sanırım. Bu adaptasyon sürecinde hastalanmaydı, ses kısılmasıydı, sümük akmasıydı falan olur o kadar.

İyileşmek için soğuk algınlığı ilaçları içiyorum ama iyileşiyor muyum güzelleşiyor muyum belli değil. Vücudumu bilmem ama kafam güzel onu biliyorum. "Benical kafası" diye bir şey var şu hayatta. Bunu "Theraflu kafası" ya da "Nurofen kafası" takip edebilir. Artık sizin paşa gönlünüz bilir onu. Hepsi apayrı tecrübeler. Hepsini ayrı ayrı tavsiye ederim. Ben şu sıralar Benical'le güzelleşiyorum. Böyle bir uyuşma, sersemlik, elinin ayağının tutmaması gibi etkileri var. Karşında konuşanı dinlermiş gibi yapıp beyninde o seslerin yankısı değişik bir his. Uyku yapıyor işte biraz. Zaten kafan bir milyonken pek de farkında olmuyorsun.

Kötüleşen ekonomi torbacıları da vurmuştur tahminimce. Bence soğuk algınlığı ilaçları Hızır gibi yetişebilir bu duruma. Piyasa canlanır, Dolar düşer, borsa yükselir vs. Maksat ekonomiye can gelsin. Ben uyudum o zaman:*

9 yorum:

Neşe dedi ki...

Geçtiğimiz kışı bile hastalıksız atlatabilmiş, sağlam bir bünyeye sahip olsam da çok cazip teklifler(?) bunlar. Teklif de değil gerçi, uygun kelime bulamadım ya neyse.

Adsız dedi ki...

actifed kafasi favorim. butun vucudun hafiflio. resmen vucudun uyuyo sonra sen de uyuyosun falan super

İsmini Vermek İstemeyen Seyirci dedi ki...

JG, en azından uyku problemi çektiğinde bir Theraflu iç bari, bir şey olmaz:D

Adsız, onu hiç denemedim aklımda bulunsun:D

CMOS dedi ki...

=))) hakikaten doğru diyosun ben de sırf ilaçların bu kafa yanetkileri yüzünden içmiyorum hastalığımla saf bir şekilde yüzleşiyorum=))

İsmini Vermek İstemeyen Seyirci dedi ki...

Ben senin kadar güçlü değilim sanırım:D

Aydedeye havlayan dedi ki...

bol yaseminli yeşil çay gibisi yoktur. ben bunu bilir bunu söylerim :))

İsmini Vermek İstemeyen Seyirci dedi ki...

Yeşil çay ayrı bir beden terbiyesi, ayrı bir statü farkı bence. İçen insana her zaman saygı duyarım. Geçen sene bayaa uğraştım yeşil çay içmek için. "Tamam farklıyız ama birlikte olabiliriz. Bir şans versen?" dedim ona. Ama olmadı yani. Alışamadık birbirimize :ı

Mystery dedi ki...

:))) uyuz oluyorum o ilaçların hepsine birden yaaaa bi de benzinli antibiyotiğe!

İsmini Vermek İstemeyen Seyirci dedi ki...

Of o en fenası -_-