16 Mayıs 2011 Pazartesi

Blög Fm


Mp3 çalarımın içindeki şarkılardan fazlasıyla sıkıldım. Yenilerini yüklemek ayrı bir emek ve de sabır işi. Ayrıca yeni şarkılar indirecek ne vaktim ne de adam gibi bir modemim var. Zaten mp3 çalarımın ekranını çatlattığımdan beri de artık eski samimiyetimiz yok kendisiyle. Çıtır günlerindeki güzelliği kalmadı, şimdi yaşlı ve çirkin. İyi günde kötü günde beraber olma sözü vermedim ona ben. Yenisini bulduğumda hemen götüne tekmeyi basarım kusura bakmasın. Zaten o da tam ihtiyacım olduğunda şarjım bitti demeyi biliyor. Artık sevgi saygı kalmadı aramızda. Alışkanlıklar hedehödösü içindeyiz. Shuffle bile heyecanlandırmıyor beni, ilişkimiz monotonluğun dibine vurdu. Yakında "sorun sende değil bende" dicem nerdeyse.

Ben de ilişkisi bitmek üzere olan her piç gibi farklı heyecanlar peşine düştüm. Radyo gibi mesela. Benim marjinalliğim bu kadar pardon hayal kırıklığına uğrattıysam. Ama zaten radyo da beni hayal kırıklığına uğratıyor raadol. Ben iyi ki aynı şarkılardan sıkıldım diyorum onlar da belli sırayla aynı şarkıları döne döne baştan çalıyor arkadaş. Dj'ler zaten ayrı bir ömür törpüsü. Hele Power fm dj'leri resmen döl ziyanı. Amerikan aksanıyla konuşmak neyin nesi, kimin fesi bilen beri gelsin. Sorsan Çorumlu falandır belki de. Bay J var bir de. Küçükken onu çok beğenir ve karizmatik bulurdum. Sonra sinir olmaya başladım ve dinlemedim. Ama yine de onu zihnimde hep karizmatik bir mature olarak hayal ederdim. Taa ki Geveze'yle televizyon programı yapana kadar. Yılların ukala, karizmatik sesi Bay J; kısa boylu, sevimsiz bir adammış meğerse. Artık onu radyoda her duyduğumda porselen dişleri gözümün önüne geliyor ve başka radyoya atlıyorum. Bir de adam yıllardır aynı terane. Evde oturup espri çalışması bence onun emeklilik vaktinin geldiğinin bir göstergesi. Geveze desen koltuk sevdalısı adamlar gibi yapıştı kalkmıyor 30 senedir o koltuktan. Ama bir program var ki benim aybalam. Radyo ODTÜ'deki Modern Sabahlar sanırım o saatlerdeki dinlenesi en güzel program. Serviste giderken gülüyorum bazen, yanımdaki götünü kımıldatıyor hafiften. Paylaşımcı biri olsam kulaklığımın tekini verir onun da gülmesini sağlarım ama kulaklık paylaşmak demek, aynı kulak çubuğuyla iki kişinin kulağını karıştırması demek bence. Babamın oğlu gelse paylaşmam o yüzden.
O halde sıradaki şarkı blög fm'den size gelsin sevgili gönül dostları. Buyrun:*
Bu da fötönün sahibi.

10 yorum:

Adsız dedi ki...

döl ziyanı dedi ya ahahahah
hem kulaklığının tekini paylaşmayan adama ben arkadaş demem! arkadaş dediğin beraber kullandıkları kürdanın ucuna pamuk dolayıp kulak karıştırdıktan sonra pamuğu atıp tekrar diş karıştırmaktır.öle yani arkadaşlık nedir tiksinemmektir selvi boylum
-emir-

İsmini Vermek İstemeyen Seyirci dedi ki...

Pis adam :ı

Aydedeye havlayan dedi ki...

ooo ben Ankara'dayken diyesim geldi radyo odtü ve modern sabahları duyunca.. pek güzeldir.. şu aynı kulaklara kullanılmış kulak çubuğu hadisesinde bence de haklısın ama işin içine güzide bi kız/erkek arkadaş girince, aynı bira bardağından tatlı tatlı yudumlamış, ne bileyim işte aynı hayvani hosta dönerine diş sallamış gibi de hissediyor insan..
ps:stairway to heaven muhteşemdir, gönülleri şenlendirir. galadriel'i getirir akla hünlendirir :)

İsmini Vermek İstemeyen Seyirci dedi ki...

Gün gelir Erikli suyumu içmesine izin verdiğim, kulaklığımın tekini paylaştığım biri çıkar ve beni utandırır Aydedeye havlayan. Temennimiz o yönde:D
Galadriel'e gelince, sende her yol orta dünyaya çıkıcakmış gibi bir hal var zaten:D

Adsız dedi ki...

:) Amerikan aksanı beni de delirtiyor! Bir iki saniye ancak katlanabiliyorum.
Ve şu kulaklık olayına gelince; kulaklığımı paylaşacağım çok az insan vardır, delicesine aşık olmalıyım ya da çok çok yakın olduğum biri olmalı sanırım bunu yapabilmem için.. Ben ki, başkası taktı diye kulaklığı tekrar kullanmayan biri:) Hele şu kulağın zarına kadar giren kulaklıklar, ıyk.

Lisede herkes birbirinin lipstick'ini kullanırdı, az çöpe atmadım o yüzden yepyeni vişneli lipsticklerimi :))

Ama şarkı enfes, yazın da öyle :)

İsmini Vermek İstemeyen Seyirci dedi ki...

Ahah senin de az kalır yanın yokmuş:D Ayrıca yorumların çok şokella sağol:)

Adsız dedi ki...

ilginc blog icin tesekkur

İsmini Vermek İstemeyen Seyirci dedi ki...

İlginç yorum için teşekkür

Mystery dedi ki...

ahahahahha deli yaaa güldürdü beni yine :)) yeni mp3ünün de arkasına renkli oje damlatıcak mısın? (yazarı tanıdığını ima etmek, hava atmak) ahahauhauah

İsmini Vermek İstemeyen Seyirci dedi ki...

Renkli noktalarla imzamı atıyorum:D Senin mp3 çalarının arkası uygun olsaydı sana da yapardık. (oha ben de seni tanıyorum asdfgh)