12 Mayıs 2011 Perşembe

Bir Genç Kızın Sövdüğü


Merhaba ben şenlik haftasında günlerdir yurdunda alerji yüzünden yatan kız, tanışalım mı? Efendim? Aa siz de mi şenliklerden verim alamadınız bu sene? Hayırdır? Ah yağmur di mi! Evet yağ yağ yağ bitmedi. Gök yarıldı, kustu ne var ne yok. Demek ben yatarken siz de eğlenemiyorsunuz. Tuh :ı  Ilık bir mayıs akşamında ODTÜ çimlerinin üzerinde oturmalar, yıldızları izlerken serin serin bira içmeler, arkadaşlarınla hoşbeş ederken arkadan sevdiğin müziğin gelmesi  falan.. Güzel şeyler tabii bunlar. Bu sene yaşayamamanız kötü. Hadi her şeyi geç bizim okulun dandik luna parkına 2-3 tur binseydiniz o da iyiydi. Havalar güzel olsaydı da ben eğlenemeyecektim bu sene malum hastayım ama sizin için gerçekten yıkıldım. Büyük talihsizlik. Kendim için hiç üzülmüyorum, hep siz, hep... Nah! Beter olun lan! Bencil biri olduğumu daha önce de söylemiş miydim? Teşekkürler Mikail bebişim!

Alerji, sinüzit yetmedi bir de deli doktorun verdiği ilaçlar midemi bozdu. Gittim yanına bir tarot baktırdım. Mars 2. eve girmiş. Rahatlık bolluk varmış önümüzdeki günlerde.  Uzun boylu, beyaz tenli bir balina çıktı sonra, kısmetmiş. "Peki midem?" dedim. "Alevlendi ya ondan o." dedi. "Alerji mi?" dedim. "Yok aşk." dedi bu sefer de. Tamam heyecanlanınca midem bulanır benim ama heyecanlanmayalı da bayaa bir oluyor daktır dedim. "O zaman haplardandır." dedi. Midemi düzeltmek için ilaçlar verdi. Onu düzeltcem diye bu sefer de götümü bozmaz umarım.

Sürekli yatıp uyuduğum için sıkılıyorum haliyle. Müzik dinliyorum ben de. Spotify benim bilgisayarımı kalbur üstü yapan bir detaydı. Bir statü farkıydı. İstediğim kişiyi istediğim kolaylıkla dinleyebilmek ayrı lükstü. Bazen şarkı aralarında reklam giriyordu ama o Biritiş aksanı bile seviyordum ben. Bütün cümlelerim di'li geçmiş zaman bilmem farkında mısın blög? Çünkü Spotify denen piç, Premium üyeliği neredeyse zorunlu kıldı 1 Mayıs itibariyle. Ayda sadece 10 saatlik dinleme hakkı koymuşlar. E ama ben hastayım, yurttayım, sıkılıyorum, hebele? 10 saat yeter mi lan! Sağ üst köşede an be an dolan bir bar var. Her ilerleyişi beni kahırlardan kahırlara sürüklüyor. Bir de ben bir şarkıya belli dönemler takarım. Günde 3-5 kere dinlerim, belki daha da fazla. Ama Spotify buna da limon sıktı. Çünkü 1 şarkıyı en fazla 5 kere dinleyebilecekmişim. Şarkı biterken tam "repeat" bıdısına bastım ki bilgisayarımdan bir ses çıktı. "Merhaba ben kapitalizmin piçiyim, tanışalım mı?" Dinletmiyor bir daha o şarkıyı. Resmen ya para yatır ya da çek git burdan dedi bana! Sen mi büyüksün ben mi büyüğüm Spotify! Premium üyelik falan almıyorum. Youtube'dan, Fizy'den dinlerim sana mı kaldım piç! Al linki bile paylaşıyorum. Dönüp dönüp dinlemeyi planlıyorum sabaha kadar. Siz de dinleyin böbüşler alın:*
http://fizy.com/#s/1lv0hr

4 yorum:

Mystery dedi ki...

ahahahaa yerim senin statünü len ben. yalan oldu sıporti mıporti. zaten çok çakaldı onlar boşver.

İsmini Vermek İstemeyen Seyirci dedi ki...

Ele güne rezil etti beni :ı

Unknown dedi ki...

ben de hasta hasta dolanıodum... guzel blogmus!

İsmini Vermek İstemeyen Seyirci dedi ki...

Geçmiş olsun sağol:)