5 Kasım 2011 Cumartesi

Bayramı İlk Ben Kutladım


Benim yaklaşık 3 senedir sahip olduğum bir kistim var belimde. Vardı daha doğrusu. Hayatımdaki sayılı insan bilir onun varlığını. Zararsız, nevi şahsına münhasır, munis, hoş bir kistti o. 3 sene boyunca yemedim yedirdim, içmedim içirdim ben ona. Ama geçen hafta bir haller oldu ona. Büyüdü, acıdı, töbeestafurullah bir şey oldu. Doktor da "yarın onu ordan alalım" dedi. Peki bakalım ben onu vermek istiyor muyum? "Tatillerde Ankara'da kalmıyorum çiçeem" dedim. Pazarlıkla bayramdan sonraya anlaştık ve ben Ankara'yı terk ettim.  Ama urum tekmelemeye başladı beni, sancılarım sıklaştı. Sanırım çıkma vakti gelmişti. 

Ameliyat önlüğü giydirdiler bana, kafama boneyi taktılar, sedyeye yatırdılar. "Noluyoruz lan?! Annöee!" diye gerildim ben haliyle. Annem de elimi tuttu "Hiç korkma" dedi. Görüldüğü üzre dizi çektik biz orda iki dakikada. Beni soktular ameliyathaneye. Üzerimde yeşil örtü, çıplak ayaklarım gözüküyor uçtan, zaten ortam soğuk,  "üşüdüm haa!" diyecekken biri geldi yanıma. Bir baktım Kutsi! Yaz tatilinde sabah-öğle-akşam tok karna Doktorlar verirsen vatandaşa, bu olur tabii! Sonra neyse lokal anesteziyle başladılar beni kesmeye. Hiç Doktorlar'daki gibi nezih bir ortam yok öncelikle. Ameliyat olursanız hayal kırıklığına uğramayın diye söylüyorum size bunları. "Senin gözlerin lens mi?, Bak son sınıfmışsın, bekar doktorlarımız var himini kikir kikir" diyen bir hemşire var en başta ortamda. "Derine inmemiz lazım, ama şu taraftan tehlikeli olabilir" falan diye rahat rahat konuşuyorlar bir de kendi aralarında. Çünkü orda bilinci açık olan ben değilim, kestikleri bel de bir başkasının zaten. Neyse sonunda tamamen çıkardılar. Poposuna bir şaplak attılar ve kistim ciyaklamaya başladı. Nur topu gibi bir kist doğurmuştum. Doktor getirip gösterdi bana kistimi, tıpkı babası. Sonra hemşire estetik dikişle iz bırakmadan dikeceğine dair söz verdi bana. Bikinimin üstünde kalıyor çünkü orası. Ardından  "İz kalırsa da gider bir dövme yaptırırsın beline, çok güzel olur" dedi kadın. Akıl vereceğine işini düzgün yap di mi! Orda ameliyatı izleyen asistan doktor da onayladı "evet hoş olur" diye. Yani bunlar neyin kafasını yaşıyor, ameliyathanede gizli gizli ne kullanıyor bilmiyorum ama bir tuhaflar.

Özetle kurbanda Duygu'ya girilmişçesine kestiler beni canlar. Avrupa Birliği'ne bizi zor alırlar söyliyim, büyük barbarlık. Zaten yaptıkları uyuşturucu iğnelerin etkisi de geçti. Canım çok acıyor. Oturamıyorum, yatamıyorum, yürüyemiyorum. Gidin açları doyurun, giydirin, iyilik yapın ama Duyguları kesmeyin. Yazık :ı

14 yorum:

neco dedi ki...

Geçmiş olsun bebeğim =(

HüSSo dedi ki...

Geçmiş olsun beybi

İsmini Vermek İstemeyen Seyirci dedi ki...

Neej sağol :)

Hüsot, kantinden bir basılmış getirir misin?

Mr.E dedi ki...

Geçmiş olsun, yeni "yüksüz" haline yeni yaşamında başarılar :)

İsmini Vermek İstemeyen Seyirci dedi ki...

Sevgili adsız, baktım sayfaya teşekkürler :)

Mr.E, ahah sağol üzerimden büyük bir yük kalktığı kesin :D

Mia Wallace dedi ki...

geçmiş olsun canım. bunu bile gülerek okudum :D süpersin!

İsmini Vermek İstemeyen Seyirci dedi ki...

Ah sağol Miam :*

Milena dedi ki...

Geçmiş olsun.Lokalle daha bir ilginçmiş ben bayılana kadarki kısmını hatırlıyorum ameliyatımın da estetik dikiş durumu biraz sakat sanki bence takma benim karnımda 4 koca koca iz var onlarda benim dövmem olsun deyip takılıyorum.
çabuk iyileşirsin umarım..

just not found. dedi ki...

geçmiş olsun, ağlanacak hale gülmek denir ya seninki de o misal acılar içinde bile pür neşe :)

İsmini Vermek İstemeyen Seyirci dedi ki...

Milena, lokal çok çılgın ya kimseye tavsiye etmiyorum. Şu dikişler bir alınsın da dövmeme ona göre karar vercem:D

göccükgurbaa, için için ağlıyorum ben :D

Aydedeye havlayan dedi ki...

vaay pek atraksiyonlu günler geçirmişsin görüşmeyeli duygucum, ee şimdi nasıl durumlar?

U. P. dedi ki...

Hey geçmiş olsun :) şu durumu anlatırken bile güldürdün :))

İsmini Vermek İstemeyen Seyirci dedi ki...

Göktuğcum dün dikişlerimi aldırdım bir sıkıntı kalmadı gibi. Ama acılı işmiş ya "çok basit bir şey" diyen doktora inanmıcaksın ben bunu anladım.

Uçan Payanda, ahah teşekkürler geçti sayılır:)

Mystery dedi ki...

Lokal mokal bana ters arkadaş, ben uyucam uyancam bitmiş, öyle seviyom :D öteki türlü kendi başıma buralarda biçiyolar beni diye ağlarsam Kutsi gelse susturamaz :D