25 Ağustos 2011 Perşembe

Very Big Cat


Ben kedileri severdim, kediler de beni severdi. Sevgimiz saygımız karşılıklıydı. Gördüğüm yerde gıdılarını severdim. Keyiften gırgırgır yapıp dururlardı. Üstünden pireler atlayan yavru kedileri evde temizleyip onlara kalacakları evler bulurdum. Sonradan alerjik astım diye bir şeyim çıktı ve onlara yaklaşmam yasaklandı. "Açık havada bir şey olmaz" dedim dışarlarda sevmeye devam ettim. Final haftasında bahçede ders çalışırken içtiğim sütü paylaştım, restoranda yediğim tavuğu verdim. Kısacası yemedim yedirdim, içmedim içirdim ben bu piçlere. 

Apartman bahçesinde yaşayan kedilere komşu muamelesi yaptım. Bebekleri olduğunda altın taktım. "Bebişler nerde bebişler?" dediğimde annenin sadece "miyav" demediğini biliyordum ben. Çünkü onların sadece "miyav" dediğine inanmak çok güçtü. Adam yerine koydum ben onları! Peki onlar ne yaptı? Beni ısırdı.

Sabah ben denize giderken bahçe kapısının önünde sevdim onu. O benim bacaklarıma süründü, gırrladı mırladı falan gayet düzgün giden bir ilişkimiz vardı. Birden ne oldu, neden yaptı bilmiyorum hart diye ısırdı elimi. "Hooşt!" dedim olmadı haliyle. Baktım elim kanıyor, eve dönüp sabunla yıkadım sonra Pürel sürdüm antibakteriyel hödösü diye. Çok da çaktırmıyorum çünkü annem beni ne zaman kedi severken görse "allerjiiieeee" diye ciyaklıyor, bir de ısırdı kanattı desem hanımefendi çizgisinden kayıp çirkefleşebilir. Ki o çizgiden kaydı da.. "Kudururdun kudurmazdın" derken 2 günü geride bıraktık. Apartmanda beslenen bir kedi olduğu için çok önemsemedim ben. Ama kedi dünden beri bir garip. Yerinden kalkmıyor, karnı kasılıp duruyor falan. "Neyin var lan korkutma beni!" diyorum "miyav" diyor. Bu "miyav" o "miyav" değil biliyorum. Aşısı sahibi de yok diye annemin iteklemesiyle doktora gittik bugün.

"Hangi kolunu az kullanıyorsun?" dedi hemşire. Sağ kolumu uzattım bir solak olarak. Önce tetanoz aşısı yaptılar. Sonra "Kuduz servisi" diye bir yere yönlendirdiler. Öyle bir servis varmış, çok trajik. Orda bana 2 tane allerji iğnesi yaptılar, sonra kedinin ısırdığı yere 2 tane serum iğnesi yaptılar. Serum diyince koluma efendi gibi takıcaklar sandım meğer kocaman bir iğneyle enjekte ediyorlarmış. Ama böyle acı yok yani, nasıl yandı anlatamam. Babam "Resmen ağladın" diyor ama o sırada gözüme toz kaçtı sanırım. Zira bir iğneye ağlayacak insan değilim ben! Sonra aynı koluma geri kalan serumu cortlattılar. Sol koluma da nihayetinde kuduz aşısını yaptılar ve 7 iğneyle günü sonlandırdım. 5 iğne yedikten sonra sağ kolumu orda bıraktım ben zaten, hissetmiyorum kendisini. Şu an ona kol demek imkansız. Bir de aşı karnesi verdiler bana. 22 Eylül'e kadar belirli aralıklarla aşı olmaya gitcem. Hatta gitmezsem polis yakama yapışacakmış dfgjkl:D Gerçekten. "Son aşı tarihinde Ankara'da olcam yalnız ben" dediğimde  burda imza verip aşımı orda olacağımı belirtmezsem polislerin beni arayıp peşime düşeceği söylendi. Evet açıklıyorum; The Walking Dead'in ikinci sezonunda ben varım. Zombilerin ardından konsepti "kedi ısırığı, tırmığı" olarak değiştirdik. Şimdi hikaye söyle; kedi ısırığından sonra dolunaylarda kediye dönüşüyorum. Ardından Adnan Oktar'la Gece Sohbetleri programına konuk olup, hoca efendiyle çeşitli kedili sohbetler ediyoruz. Böyle leş gibi bir senaryo yani.

Böyleyken böyle. Bugün yediğim yedi iğne ve daha da yiyeceğim kuduz aşıları sebebiyle, kedilerle olan "in a relationship" durumumu "single" olarak değiştiriyorum. Bye for now cats. 

21 yorum:

Bayan İK dedi ki...

dshfkjdshkjfhd

hastasın sen yea
normal değilsin evet.

İsmini Vermek İstemeyen Seyirci dedi ki...

Ah bir de görsen o kadar temiz suratlıyım dfgjkl:D

Pingocuk dedi ki...

Hahaha :D
Koptum :D

Uyumayan Ses dedi ki...

pcde sims socialı görünce konuya pek odaklanamadım ama geçmiş olsun

İsmini Vermek İstemeyen Seyirci dedi ki...

Pingocuk, kiminin trajedisi kiminin eğlencesi işte dfgjkl:D

Jano, ay ele güne rezil oldum görüyor musun aşlsdkfg:D Ben aslında sims oynamam. Vikipedi okurum. Zaten telvizyonda da National Geographic izliyorum hep :D

Uyumayan Ses dedi ki...

duygu klasörü de iyidir, boşver wikiyi şimdi :D

İsmini Vermek İstemeyen Seyirci dedi ki...

Evet klasörlere isim koyma konusunda çok yaratıcı değilim :ı
asdfg:D

Uyumayan Ses dedi ki...

2011 antalya hits tarzı bir klasör mü

İsmini Vermek İstemeyen Seyirci dedi ki...

Senin yaratıcılık da sınırları zorlar nitelikte :D

Uyumayan Ses dedi ki...

disko müzük dımtıs dıptıs 300 500 bunlardan iyi :D

Mystery dedi ki...

ahahahauah deli yaaa, gülmekten öldüm :D ben sana hiç kıyamıyorum yaaa o gül yüzünü yerim senin :D dudağını da büzdün mü len iğneleri yerken. orada olsam ağlayabilirdim :D

İsmini Vermek İstemeyen Seyirci dedi ki...

Ah dastam benim! "Ama çok yakıye buuaa!" derken dudağımı büzmüş olabilirim evet dfgjkl:D

orçay dedi ki...

eee her kedi bir Candy değil, asil kedim benim, yanımda, selamı var sana ;p

İsmini Vermek İstemeyen Seyirci dedi ki...

Canım çok yanıyor Orçun ya, bugün kolum felç bildiğin :(

Bayan İK dedi ki...

bence sen kedi kıza dönüşceksin
:/ bunca zamandır iyileşmediyse bu onun delelatdır böbreem

İsmini Vermek İstemeyen Seyirci dedi ki...

Yarın da iğneye gidiyorum ya -_- Kolumun ağrısı geçmeden bir yenisi daha.
Kediyi gördüğümde kulağını ısırıp koparcam. Görcek o!

Aydedeye havlayan dedi ki...

bence o da üzülmüştür sonra yaptığına. yakın zamanda seni büyük beyaz tabakların içinde küçük küçük kıvrılan yemeklerin olduğu ultra lüx bi restorana götüreceğine şüphem yok. belki şarap bile içersiniz. ben de benzer şekilde gerçekleşen bi durum sonucunda kuduz aşısı olmuştum yıllar önce. boşver ya. kediler iyidir. gelirken sana plastik fare getiririm, onu verirsin barışırsınız en kötü. sıkma canını.. :) öperizz

İsmini Vermek İstemeyen Seyirci dedi ki...

Kuduz aşısı dikenli ve de zor bir yolmuş ya:ı O yüzden acım geçene kadar barışmıcam ben. Sonra barışırız zaten :) Öberim Canbaba:*

Mia Wallace dedi ki...

mimlendin :)

Sarı vosvos dedi ki...

Kedilerr... abimi binanın içinde yakalayıp tırmalamadıklarından önce onları çok severdim.Ama gördüğüm yerde çığlık atarım.

bkz : geçen gün bi balıkçıya gittik kedi masanın altından geçrken gördüm çığlık çığlığa bağrırken sandalyenin üzerine bilmeden çıktım.

Artık refleks gibi bişey oluştu bende :D

İsmini Vermek İstemeyen Seyirci dedi ki...

Mia, :*

Sarı vosvos, ahah ben daha bugün yavru kedi sevdim. "ders alma" eylemi yok bende:D