5 Haziran 2011 Pazar

%100 çalışıyor!


Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisinin Berrin karakterinin sivilcelerini 1 haftada yok eden "PEMBE MASKE" %56 indirimle bu blögde!

Eskiden "Şamdan pozu" verip, (ki o meme uçlarını saçlarla örterek verilen bir pozdu) bedeniyle değil kariyeriyle gündemde olmak isteyen insanlar vardı. Sonra Şamdan'ın modası geçti, şarkıcı oldu onlar. Bu sefer kliplerinde soyunarak, bedenleriyle değil sesleriyle gündemde olmak istediklerini belirttiler. O ya da bu şekilde para kazanıp hayatta kalabilmek için erkeklerin zaaflarının kullanılması gerekiyordu ve yapıldı. Ama işin özünde bir dişilik, bir estetik, bir seksapalite vardı sonuçta. Sivilce yoktu en azından onu biliyorum.
-Berrin'i nasıl bilirdiniz?
-Sivilceli.
Hiç hoş değil.
Pembe Maske reklamı için ne kadar para aldın bilmiyorum ama güzel kız, interneti her açtığımda senin "before-after" fotoğraflarını görmekten sıkıldım. Soyunsan belki daha iyi olabilirdi. Her neyse, Cemile'ye selam, Osman'ı benim yerime öp. Görüşürük.

10 yorum:

Bayan İK dedi ki...

hahahhahahahah vayyyyyyyy adaşım!
ne güzelde bir konuya barnak bastırmış heleeeeeğğğğ :))

pembe maskende süper bu arada:)

Mystery dedi ki...

bak yaa ders çalışmamak için nelere kafa yorar bu kız! elalemin maskesiyle bilmemnesiyle uğraşma dersini çalış, makaleni oku bakayım.

hem berrin ile ilgili annemin olaya son noktayı koyacak bi tezi var; "ahmet'e verdi bak cildi ne hale geldi" hem bana da mesaj içerikli ahahuaha

İsmini Vermek İstemeyen Seyirci dedi ki...

mikrop gız çok beğendiysen vereyim bi tur bin:D

Mystery son ödevimi bitirdim bugün. Sınavlar bence daha kolay:D Annen de beni öldürüyor bu arada kazara cildin bozulsa hapı yuttun asdfklşg:D

neco dedi ki...

yok oturmiciim hemen gidiyorum, bi kuple gülücük almaya gelmiştim, öptüm bay

İsmini Vermek İstemeyen Seyirci dedi ki...

Sıraya bakmayın yine gelin konşu:D

Adsız dedi ki...

Sin ni dadlı şeysin öyle! Kedi canını!

Aydedeye havlayan dedi ki...

ahahah allah kahretsin o sivilce fotoğraflarını. internetten, monitörümden, kendimden, senden, ondan, bundan soğudum yemin ederim.

İsmini Vermek İstemeyen Seyirci dedi ki...

Aylin sen dev bir kedisin!

Aydedeye havlayan, al benden de o kadar.

AslıASLI dedi ki...

Çok haklısın bunalıma giriyorum o kızcagızı gördükçe artık. Yeter diyesi geliyo insanın :)

İsmini Vermek İstemeyen Seyirci dedi ki...

Ahah aynen ya ama azaldı artık reklamları sanki:D