30 Nisan 2011 Cumartesi

Önüm Arkam Sağım Solum Mim!


Sigarayı tutuşunu, duruşunu, bakışını yidiğim Mia Wallace tarafından mimlenmişim! Bu sebeple herkesi 1 dakikalık saygı duruşuna davet ediyorum. Zira bu benim ilk mimim. Ve ilkler her zaman özeldir..

Mim konusu: Blog açma hikayeniz? Buralara yolunuz nasıl düştü ve neler hissediyorsunuz?

2006'ydı sanırım. Birkaç arkadaşım günlük niyetine bloglar yazıyordu. Facebook bu kadar popüler değildi, en azından benim yoktu. Çekilen fotoğrafları falan bu bloglardan takip ediyorduk hey cidi günler. Sonra başka blogları okumaya başladım. Tanımadığım insanların beni ilgilendirmeyen özel hayatları, öfkeleri, esprileri hoşuma gitti. Tam gelişme çağında Biri Bizi Gözetliyor adlı programa nail olmuş bir nesilden geliyorum, bence şaşırtıcı değil bu sonuç. Arkadaşlarım öyle yazarken ben de açtım kendime bir blog ama uzun soluklu olmadı o. Ne oldu ne bitti tam hatırlamıyorum aslında. Sıkılmış olabilirim.

Blog açmadım kendime ama takip ettiğim blogları okumaya devam ettim. Mesela Sözün Bittiği Yer ve at götten benim favori bloglarımdır. Sonra dünyanın en psikolojisi bozuk ve asosyal insanlarının oynadığı Popmundo'yu oynamaya başladım. Gerçekten çok sevdiğim insanlarla da tanıştım bu oyunda ama eğer 10 kişiyle tanıştıysam 8'i deliydi. Net. Sütunlu, pasta dilimli grafik gibi seçeneklerle size bir deli şablonu çıkarabilirim yani. Neyse oyunda blog yazmaya başladım. Ama vip sürem dolunca blog da yazamıyordum. Zaten yeterince de sıkıcı bir oyun olduğu için oyunu da bırakıp kendime bu blogu açtım.

İsmini vermeden programa bağlanıp doktora kocasının bağsurunu soran, kumasını nasıl boğduğunu anlatan seyircilere hep gülerim. En çok da Evlilik Danışmanı diye bir program var ona bağlananlara gülüyorduk arkadaşımla. Oturup izliyorduk evet ne var -_- Mesela kadın gelmiş 65 yaşına, kocası başka biriyle yaşıyormuş. Ne yapabilirim? diye sayın Karacehennem'e soruyor. "Git bir yabancı lisan öğren, kompütür kursuna yazıl. Kendi ayaklarının üstünde dur" diye yanıt alıyor. "65'ten sonra? Hıhı oldu o zaman iyi günleer." Yani bu kadın ismini gizlemesin de ne yapsın! Ben de bu etikete sığınarak (her ne kadar yazılarımı Facebook'ta paylaşsam da asdfgf) beyimin bağsur sorunundan, fettan kumama kadar bahsedip içimi rahatlatmak istedim. Birine laf yetiştirirken "keşke şunu da söyleseydim tüh!" derim ben hep sonradan. İstediğim cümleler o an aklıma gelmez. Sonradan da bir işe yaramaz. O yüzden yazmayı hep yeğlerim. Başa dönüp silersin, bir şeyler eklersin. Oh mis. Bir de o an aklına gelmemesini geç, dilinin ucuna kadar gelip de söyleyemediklerin var. İşte onların içinde patlamasındansa bloga kusmanın akıl ve ruh sağlığı açısından yararlı olduğu kanısındayım. Bu sebeple biraz saldırgan, huysuz ama özünde dağlardan bayırlardan "büyük babaaağ" diye yuvarlanırken beyaz donu gözüken Heidi kadar iyi niyetli olan bu blog çıktı ortaya.

İnsanların mim yazıları az ve öz oluyormuş demin baktım da. Ben bokunu çıkarmışım sanırım biraz. Bu satıra kadar gelip okuduysan zaten, bana aşıksın demektir. Açıl kurtul. asdfgh:D  öberim:*

15 yorum:

Mystery dedi ki...

hastanım ben şahsen :))) iyi ki de açtın bak valla billa, zaten yanyana geldik mi muhteşem bi ikili oluyoruz(kendini beğenmişliğin de bu kadarı), ama senin yazdıklarını okumak bana ayrı keyif veriyo. oy benim kuzuma! sömürerek öptüm!

Adsız dedi ki...

açılmak da yaramıo ki :/

İsmini Vermek İstemeyen Seyirci dedi ki...

Gizot yanağımı sildim ama çaktırmadan yaptım bunu, sen farketmedin asdfg:D Artık Ankara'ya dönsen diyorum :ı

Adsızım şimdi ne desem bilemedim:/

Mia Wallace dedi ki...

ben de hastasıyım valla yerim seniii

Adsız dedi ki...

evlilik danışmanını birlikte izlediğin arkadaşın ilke di mi:)) izleyinde taktik alın bari yoksa kaldınız evde ahhaha:)))

İsmini Vermek İstemeyen Seyirci dedi ki...

Mia ilgimiz alakamız karşılıklı böbeyim:D

Adsız hangi evde kaldık pardon? :D
Yabancı bir lisan biliyoruz, ben lisede 4 sene Almanca da gördüm ek olarak. Sorsan ich bin Duygu derim ancak ama olsun. Kompütür desen excel dışında iyiyiz bence. Tutup sana kod falan yazacak halimiz yok zaten. Yani arasak Karacehennem hanımı "konkene gelin şekerim" der bize, verecek önerisi yok çünkü alkdfgh git şimdi burdan:D

by mutu dedi ki...

mim muhabbettebi nedir arkadaşlar ben daha yeniyim hiçbirşey anlamıyorum. Aydınlatmasanızda bir ışık tutsanız yeter nedir bu mim ?

İsmini Vermek İstemeyen Seyirci dedi ki...

Ben de yeniyim ama anladığım kadarıyla olay Rusya'da geçiyor asdfgh:D Neyse şimdi şöyle Mutu, blog yazarları arasındaki oyun gibi bir şey bence bu. Mesela ben bir konu seçtim ve onu yazdım diyelim. Bu konuyla ilgili senin de yazı yazmanı istiyorum ve yazımın sonunda seni mimlediğimi söylüyorum. Sonra sen de sobelenmiş biri olarak o konuyla ilgili blog yazıyorsun. Böyleyken böyle:D

modafobik dedi ki...

Haha yalnız ilk mimin resmi de ayrı bir hoş yahu! :)

İsmini Vermek İstemeyen Seyirci dedi ki...

Ahah namaste! :D

Adsız dedi ki...

Gülmekten ölelim mi istiyorsun, bu mu istediğin söyle?!

İsmini Vermek İstemeyen Seyirci dedi ki...

Ah ben güldürürken ağlayan bir palyaçoyum evlat :ı asdfg:D Okunuyormuşum izlenimine kapıldım sağol:D

Adsız dedi ki...

ilginc bilgiler icin tesekkurler

İsmini Vermek İstemeyen Seyirci dedi ki...

İlginç bir adsızsın sen:D

Adsız dedi ki...

Nice! Sadece cevap vermek istedim. Ben iyice yazılan sevdi. Büyük çalışmaya devam edin.