28 Ocak 2011 Cuma

Gregor Samsa


"Alo Haşere, yıllardır ilaçlama sektörünün öncülerinden olan şirketlerin başında gelmektedir. Alo Haşere'nin ilaçlama ekip kadrosu iş disiplinine sahip, tecrübeli, eğitimli ve profesyonel bir kadrodan oluşmaktadır. İlaçlamalarda ileri teknolojik ve modern ekipmanlar kullanılarak Ziraat Mühendisleri gözetiminde ve WHO (Dünya Sağlık Örgütü) tarafından onaylı insan sağlığına ve evcil hayvanlara zararlı olmayan çevre dostu intesitler kullanılmaktadır. Sağlık bakanlığı ve Belediye tarafından verilen ilaç uygulama yetki belgesini aldıktan sonra % 100 müşteri memnuniyeti sağlayarak yoluna kararlılıkla devam eden şirketimiz dünya standartlarında hizmet vermektedir." Bu yazıyı sitelerinden kopyala-yapıştır yaptım.

Ben bizzat şahidim başarılarına. Geçen haftalarda okula giderken ODTÜ'nün olduğu tarafta bir duman gördüm. Dedim ODTÜ ormanında yangın mı çıktı leleroloyor? Sonra anladık ki mevsimlik ilaçlama varmış. Alo Haşere yine işbaşında. Malzemeden çalmadıkları gibi eleman sayısından da kaçmıyor keratalar. Bir Gregor Samsa'ya 5 biber gazı bombası, 2 zırhlı araç, 1 tazyikli su fışfışçısı ve 50 robocop düşüyor oturduk saydık. Eskişehir yolu felç çünkü vaktimiz oldu saymaya. İşlerini de temiz yapıyorlar. İlk önce joplarla indiriyorlar tepelerine kakalakların. Kitinlerinden çıkan çıtırtıyı duymadan içleri rahat etmiyor çünkü. Sonra yavrulamasınlar diye biber gazıyla bir güzel ilaçlıyorlar. Ardından da "hedefimiz hijyen" mottosuyla yola çıktıklarından tazyikli sularla ters dönmüş bacak sallayan böcekleri temizliyorlar yoldan. Arada ölmeyen kaldıysa da Ankara'nın bu soğuğunda ölsünler diye.

Aynı ekip sırf saçı uzun diye Kızılay'ın ortasında Ankaragücü'nün bazı taraftarlarından dayak yiyen 2 kakalak arkadaşımı tutup karakola götürdü. Dedik "Ama adamlar saldırdı arkadaşımın bileği çatladı leleroloyor!" Hemen tespitte bulundular. Genetik ve toplum bilimciler de aynı zamanda. Şimdi bizim kakalaklar mutasyona uğramışlar öyle uzun saçlar falan. Karantinaya alcaklarmış nesil bozulmasın diye. Amaç güzel ırk yaratmak. Böyle de duyarlı, böyle de insanlığa hizmet ediyorlar.

Dün de İstanbul'da temizlik yapmışlar yine. Neymiş bizim kakalaklar hükümeti eleştirceklermiş, bunun bir suç olduğunu bilmezmiş gibi. İncecik yamulan sopalarıyla robocoplarla başetmeye çalışmıyorlar mı bir de. İnsan üzülüyor haliyle. Radyasyondan etkilenmeyen tek canlı olsak da bir fıslık canımız var oysa. Ama bizim ekip işi şansa bırakmamış zaten. Ters dönmüş bacak sallayan öğrenci dönmeye çalışırken pekmezini akıttılar hemen. Sonrasında malum temizlik. Nasıl şahane çalışıyorlar. Gurur duyuyorum.

2 yorum:

Adsız dedi ki...

mayyaksın kızım sen ahahha izlemeye bile alırım ben bu blogu ahahahaha çok başarılısın yavrıcağzım.

gizy.

İsmini Vermek İstemeyen Seyirci dedi ki...

:*
Şu adresini ver de ben de özel hayatını takibe alıyım:D