25 Ocak 2011 Salı

Ben Hayatımda Osurmak, Geğirmek Nedir Bilmem



Ebru Şallı plates sektörüne el attığından beri hepimiz kaburgamızı itiyoruz leğen kemiğine doğru. Doğru nefes egzersizleriyle taş gibiyiz. Hı bir de boyumuz uzuyor en az 2 cm. Daha bugün dedi. Garantisini veriyor. Birinci çoğul şahıs ekleriyle yazıyorum ama o "biz"e ben dahil değilim. Dahilliğim nacizane izleyici olarak. Ama yurtta oda arkadaşım olsun, evde annem olsun direkt olayın içindeler. Ben Ebru Şallı diyorum mesela resmiyetten dolayı, onlar Ebru'ya geçmişler. İşte Ebru'nun topu, Ebru'nun lastiği falan Ebru'nun nesi varsa satın alındı. Sabahları karşılıklı spor yapıyoruz. Yapıyoruz dediğim neyse anlaşıldı zaten. Ebru Şallı'nın da dediği gibi; "Şimdi kaburgalarımızı kapatıyoruz. Omurlarımızı teker teker hissediyoruz. Kaslarımız çok güzel çalışıyor."
Bir seyirci olarak şunu farkettim ki plates gaz yapan bir şey. Yapan kişi illa bir süre sonra ya geğiriyor ya pırtlıyor. Osuruyor demedim dikkat edersen blog, seninle de samimiyetimiz o kadar değil henüz. Her neyse ama bir seyirci olarak farkettiğim bir diğer şey de Ebru Şallı'nın gıkının çıkmaması. Annem yazık nefes nefese kızarmış, yurttaki kızlar deseniz sürekli bir gaz halinde falan. Ama Ebru Şallı hem hiç susmadan spor yapıp hem de osurmamayı başarabiliyor.Tamam tüm kaslarımızı beraber çalıştırıyoruz ama biz hiç karizmatik değiliz Ebru! Hani göğüs kafesimizi beraber kapatıyorduk? Hadi göğüs kafesini kapattık diyelim kapatamadığımız yerler var. Onları napıcaz?

7 yorum:

Adsız dedi ki...

ahahahahaha sesli güldüm! ben şahsen zart zart osuruyorum pırtlamak ne kelime! ebru bizi tongaya düşürüyo bence genç, bi yanlışlık var bu işte evet ahahha

gizy.

İsmini Vermek İstemeyen Seyirci dedi ki...

İşte sen de okursun belki diye pırt falan dedim yumuşattım olayı alkdjfghlk:D

Adsız dedi ki...

ben hayatımda hiç osurmadım sıçmadım işemedim geğirmedim tanrım ne kadar da kabasınız asdfghjklsdfghjk=)

İsmini Vermek İstemeyen Seyirci dedi ki...

Ama bizim sıçtıklarımız da pembe ve kalp şeklinde. Görsen hiç bok demezsin yani:D

dö jasmin dedi ki...

benimki de lila ve simli..

İsmini Vermek İstemeyen Seyirci dedi ki...

ahah:D

Adsız dedi ki...

Bende al gülüm ver gülümde oluyor:D