20 Mart 2012 Salı

Kim Lan Bu Günseli Deniz?


Haftalardır hareketli hareketsiz tüm reklam panolarında saçlarını savurmuş, etrafında kuşlar uçuşan, sanki ölmüş de melek olmuş ya da aslında huriymiş gibi etkiler verilmeye çalışılan bir kadın var. Kara kaşlı kara gözlü olup açık bok rengi saçlarıyla ne kadar başarılı olur orasını bilemem. Sesini bir kere bile duymadığım için güzel olup olmadığı hakkında da yorum yapamam. Ama "Kalp Ağrısı" diye ismi olan bir şarkıyı dinleyeceğimi sanmıyorum zaten. Hatta kalpağrısı. 

Ekşi'ye baktım, övmüşler gibi. Sezen Aksu şarkı vermiş de bilmem neymiş. Gerçi Sezen Aksu bir kriter değil yani. "Benim adım Sezen" diye düz bir cümle kurup şarkı diye satsa alan şarkıcı mutlaka olur. Aslında benim merak ettiğim bu kızın arkasındaki güçler kim? Reklamın iyisi kötüsü olmaz sonuçta. Bana bu yazıyı yazdıran ne? 

Sen daha yeni çıktın, hatta çıkmadın bile haftalardır boy boy afişlerin her köşe başında nasıl duruyor? Senin bu afişlerin günlük kirasından haberin var mı? Hareketli yanar dönerli panolarda klibin nasıl 2 dakikada bir oynatılıyor? Cuma günü sunum yapcam. Oturup hazırlanayım derken, Tandoğan Meydanı'nda sürekli sürekli klibini gördüğüm için bana niye bu yazıyı yazdırıyorsun işimin gücümün arasında? Ali Ağaoğlu'yla bir ilişkin mi var? Yoksa bir mafya babasının kapaması falan mısın? Kimsin sen? 

Bu arada son yazdığım gerçekse saygılar sunarım abla. Saç rengin, albüm kapağın falan şahane. Senin gibi yeni seslere, yani kanlara ihtiyacı vardı bu milletin. Tek eksiğimiz sendin. Şahdık şahbaz olduk. Sezen Aksu zaten inanılmaz bir değer, Minik Serçemiz o bizim. Bayılıyorum. Abiye de hürmetlerimi sunarım. Başarılarının devamını dilerim. Öptm kib :*

13 yorum:

Mr.E dedi ki...

Son anda bir aydınlanma ve doğru yola kavuşmak...^^

HüSSo dedi ki...

Güzel bir çevirme örneği daha, tebrikler :)

Adsız dedi ki...

Topuğu sağlam tutacaksın bu devirde.

Adsız dedi ki...

hahahh :))) yorum yapmiiiciğim çünkü hanımkızımızı dinlemedim ama afişi açıkçası hiç beğenmedim. amacım eleştirmek değil, hatalar ve iticilikler bariz ortada. kusura bakmasın kimse. babamın oğlu da yapmış olsa bu afişi çok pis eleştirirdim. ama yazıya çok güldüm. ehee. abiye selamlar bacım. ben de öperim. :)

İsmini Vermek İstemeyen Seyirci dedi ki...

Mr.E, ne olur ne olmaz sonuçta :D

Hüsot, hahah sağol :D

AtYarışındaki Eşek, topuk önemli topuk!

Rüzgara Doğru, kötü mötü ama her yerde ya anlayamadım ki. Ama abiye saygılar selamlar sonsuz bacım :D

Aydedeye havlayan dedi ki...

okul albümlerinizi de keşke bu hatunun kapak fotoğrafçısına çektirseymişsiniz. madem verdiniz 500 lira en azından arkanızdan kuş uçarmış kervan geçermiş duygujum.. yazık olmuş senin yüzlüklere..

İsmini Vermek İstemeyen Seyirci dedi ki...

Şöyle saçım başım uçuşsaydı iyiydi. Diplomanın bir ucundan gagasıyla guş tutardı, diğer ucundan da ben. Paramızın hakkını alamadık :ı

kitana dedi ki...

Bir Caprise Gold bir de bu abla panolardan soğuttu beni. Yazıya çok güldüm sonunu süper bağlamışsın:)

İsmini Vermek İstemeyen Seyirci dedi ki...

Her yerde di mi ya?

Adsız dedi ki...

ehe dinledim hanımkızımızı. yok bacım ben abiye selam falan yollamıyorum. müziği(!) dinlemem yetti zaten, topuklarıma sıksa bile acı çekemem artık. o derece. neyse herkesin hayatı kendine. ben yine geleceğimi ve topuklu ayakkabılarımı riske atmayayım,selamı eksik etmeyeyim. ama rica ediyorum kaldırın o afişleri. eykk yani!
ha bir de yavrucum sen öyle mezun fotosu istiyorsan bana fotoğrafından birini meyil at,ben sana sağdan soldan çekiştiririm, arkaya da kartal,hindi falan koyarım sen merak etme. istediğin fotoşop olsun yavrucum :)

İsmini Vermek İstemeyen Seyirci dedi ki...

hahah tamam fotoğrafları bize yolladıklarında sana da yollıyım o zaman :D

Adsız dedi ki...

onun babası çok çok çooooooooooook zengin bi hükümet adamı. sen yazının baş kısmını sil de başın belaya girmesin kardaaaş

İsmini Vermek İstemeyen Seyirci dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.