17 Ağustos 2011 Çarşamba

Hanım Getir Islak Sopamı


Şu hayatta hiçbir şeyden çekmedim yakın erkek arkadaşlarımın sevgililerinden çektiğim kadar. Tabii tanıştıktan sonra en az arkadaşlarım kadar samimi olduğum çok cici kızlar da var hayatımda, iyi ki de varlar ama tahmin edersiniz ki o şeker insanlar üzerine yazılmış bir blög değil bu. 

Kavak Yelleri gibi 10 senedir süren ve dolayısıyla adam ve yaratıcılık eksikliğinden onun buna, bunun şuna, şunun da bana kaydığı bir dizi olduğu için, "kanka ayağı göt ayağı" diyip tetikte oluyor insanlar anladığım kadarıyla. Çok yakın arkadaş olup sonradan sevgili olanlar yok mu? Tabii ki var. Sevgilin zaten en yakın arkadaşındır, falandır filandır ama Duygu E. Tarihi'ni açıp okuduğunuz takdirde tek bir sevgili göremezsiniz önceden kankam olan. Olmaz yani bibiğim, ilk anda kalbimin bir ters bir düz takla atması lazım birine karşı niyeti bozmam için. Zaten niyeti bozuk başlarım ben olaya öyle bir şey olursa, hiç "dostum" ayağı çekmem yani. Bu zamana kadar aramızda bir şey olsa olurdu hem, çünkü biliyorsun ki senden önce de ben vardım bacım. Hatta senden önceki sevgilileri varken de vardım. Hı gelirim 45 yaşıma, bakarım kalbimin parende atacağı kişi kalmamış etrafta, canım artık yalnız kalmak istemiyor falan; işte o zaman boşta adam kaldıysa "en azından bildik kişi yabancı değil" diyip mantık birlikteliği yapabilirim. Ama daha "just 23" pardon yani.

Geçen sene, sırf gerizekalı arkadaşım ve gerizekalı sevgilisi yüzünden yaklaşık 10 senelik gerizekalı arkadaşımı kaybettim ben. Böyle durumlarda "en gerizekalı kim?" mini yarışmasında hep arkadaşlarım birinci oluyor. Çünkü bu konularda ben kızlardan çok arkadaşlarıma kızıyorum. Mesela birkaç tane yıllardır görüştüğüm dostum var ve Joaquin Cortes gelse tek laf etme cesaretini bulamaz bana onlar hakkında. Bırrp derim, çüüşşş derim. Yularını çeker durdururum yani. Ama durduramayan durduramıyor. Durduramayanlar da umarım sonsuza kadar beraber kalıp ayrılmazlar ve hatta evlenip kendileri gibi gerizekalılar dünyaya getirirler. Aksi halde yarın öbür gün sevgililerinden ayrılıp "Naber yhaa hayırsız hiç arayıp sormuyorsun ehiehi" diye yanıma geldiklerinde muhattap olarak kıçımı bulacaklar karşılarında.

18 yorum:

Bayan İK dedi ki...

öle arkadaşı düdüklüüüm afedersin.

benim bitane kankam var
allahım herkeze öle kanka versin yaraab
hayatında girdiği hiç bi kadın onu benden uzaklaştıramadı.

benimde hayatıma girecek hiç bi erkek beni ondan uzaklaştıramıyacak

sikerler çoafedersin
can bul kendine arkadaş değil.
nefes alamadığında sunni teneffüs yapsın ama öpmeden

İsmini Vermek İstemeyen Seyirci dedi ki...

Senin iyiymiş. İşte bende de böyle böyle can olan olmayan ayrılıyor mikrobum. Sıradaki düdük de benden tüm sevenlere gelsin.

Mystery dedi ki...

benim ismini vermek istemediği halde bir tek TC kimlik numarasını vermediği kalan arkadaşımı sinirlendirmişleeeer :D aman bırak, öyle arkadaş olmaz olsun. hayatımda en nefret ettiğim arkadaş tipi, sevgilisi söz konusu olunca herkesi silendir. insanların ayrı yerleri olması gerektiğini kavrayamamışlar. bokumu yesinler.

Bayan İK dedi ki...

jdhkgjdhfgjhfhdg :)))))))

İsmini Vermek İstemeyen Seyirci dedi ki...

He yaa sinirlendirdiler -_-
Bu arada TC kimlik numaramı bir diğer postta açıklıyorum Gizot bekleyiniz dfgjkl:D

bossa nova dedi ki...

kadın kadını çekemiyo anacıııııım! sen bana ona baktığın gibi bakmadın berkeğğ diyen hominidler var yaa yaaa. Zörttedenek de silerim böyle tipleri. İki ibiş uğruna değişemem hıhh!

Aydedeye havlayan dedi ki...

dert ettiğin şeye bak duygucum yaa -ismini vermeseydin keşke, gizem iyidir her zaman- gerizekalılardan kurtulmuşsun, mis gibi Antalya'da o deniz senin, bu kumsal benim fink atıyosun sonra bi de asabiyet falan yapıyosun mini gerzek çekirdek aileler yüzünden. derin nefes+soğuk bira+gevşek hamak+ağaç kokusu diyorum ben sana.

İsmini Vermek İstemeyen Seyirci dedi ki...

bossa nova, ahah gerçekten öyle anacım:D

Aydedeye havlayan, ismimi vermedim zaten, Duygu benim kod adım :D O zaman bu saydıklarına bir de ananaslı Fruttare ekliyorum izninle. Ne güzel dondurma o ya!

Aydedeye havlayan dedi ki...

hhahaa, oh korktum ben de bi an :) fruttare nası bi şey bilemiyorum ama içinde ananas olan her şeye varım ben. yuh çok genelledim.

İsmini Vermek İstemeyen Seyirci dedi ki...

Ananas konusunda ben de korkutucu bir genelleme yapabilirim diye susuyorum :D
Eve giderken karşına çıkan ilk algida şemsiyesinin önünde dur ve ananaslı Fruttare al diyorum sana. Başka da bir şey demiyorum. Umarım buzlu dondurma seviyorsundur zira olumsuz eleştirileri kabul etmiyorum.

ARYA dedi ki...

duygu blogunu uzun süredir takip ediyorum, okuyorum, gülüyorum ve yerlerde sürünüyorum.. sayende annem artık vileda kullanmıyor. baktı ben iyi parlatıyom temizlik yapılacağı zaman küçük bi doz duygu veriyo sonrada popoma bi tepik ben de zaten yere düşme potansiyeli yüksek o an zaten.. neyse.. uzatma kısa kes diyon dimi?? çok beğeniyom yazılarını valla..
şu arkadaş olayına gelince öylesine tek bi lafım var gitti götün yanında kalsın zira buradaki ona kapalı ^^ hadi kolay geleee...

Aydedeye havlayan dedi ki...

konuşmadan sonra gittim aldım fruttare. birazdan gidip bi tane daha alıcam. hatta gelirken sana da bi tane getiricem bak unutturma. of liste uzadıkça uzuyo ya.

İsmini Vermek İstemeyen Seyirci dedi ki...

Arya, uu Duygu dfgjkl:D Benim densizliğime bakma, sen bana kısaca İsmini Vermek İstemeyen Seyirci de en iyisi boşver diğerini :D
Son dediğini pek anlamasam da diğerleri için teşekkür ederim:) Böyle okunuyormuşum hissiyatı garip ama güzel:D


Aydedeye havlayan, ahahah çok güzel di mi ya:D Beğenmene sevindim çünkü fruttare sevmeyen insanı ben de sevmem dfgjkl:D Ayrıca bu liste işini çok tuttum ben!

hemera-nyks dedi ki...

şu ilk yorum var ya ilk yorum.. işte ben ona katılıyorum :D
-
hemera

HüSSo dedi ki...

üzerime hiç alınmıyorum

İsmini Vermek İstemeyen Seyirci dedi ki...

hemera, in mikrop we trust! :D

Hüsotum sana laf söylersem ağzımla burnum yer değiştirir conem benim :*

Summer dedi ki...

bayan mikropa katılanlara kafilesine girmek istiyorum ! :D

nefes alamadığında sunni teneffüs yapsın ama öpmesin :D

İsmini Vermek İstemeyen Seyirci dedi ki...

Evet ben de en çok "sunni"deki ekstra n'ye katılıyorum:D