1 Ağustos 2011 Pazartesi

In a relationship with Jr. Carrier


Beni beslemek için 22-26 derecede, güneş gören, az biraz nemli öyle dudak kurutmayan bir ortama götürmeniz lazım. Yağmuru sevmiyorum. Zaten yürümeyi de beceremediğim için paçalarım hep çamur oluyor, pis bir şey. Sonra bulaşık suyu gibi bir gök yüzü içimi gemici düğümü yapıp bırakıyor, depresyona meyilli garip bir insan oluyorum. Kışın soğuğu da sevmem ayrıca. Ellerim ve ayaklarım siyasi parti kurup, özerkliklerini ilan ediyorlar çünkü. Isıtamıyorum bir türlü. Sıcağı ise hiç sevmiyorum sanırım. Leş gibi bir şey. Hele nemden nefret ediyorum. "bad-worse-the worst" yani. (meleba ben ÜDS'ye gircem.) Hiç efor sarf etmeden oturuyorum ki daha fazla terlemiyim. Miskin Araplar'a bu mevsimlerde hak vermek zorunda kalıyorum zorla. STV'deki Ayna programının "Küçük Acun" u gelse bizim eve hiç yabancılık çekmez halimize. Gerçi çeker lan. Ona soğuk bir su ikram ederiz biz, malum hava çok sıcak ve su kaybı fazla. Ama o içmez. "Antalya'da oruç tutmak valilik tarafından yasaklandı senin haberin yok mu?" deriz ama ikna edemeyiz. Sonra bana sıcakta gelenler gelir iyice ve "Peki inandığın tanrı sana akıl vermiş kullan diye. Vücuduna zarar vermek günah değil mi?" diyip bıdırdarım. Bu laflarımın sonucu olarak da mezun olduktan sonra işsiz kalırım, babamı Silivri'ye yollarlar, annem dul kalır falan hoş olmaz. Hem onu bunu boşverin siz su için. Günahlarınızın hepsini benim hesabıma yazarız, ben kartla geçerim merak etmeyin. Kızmayın da bana, hep sizi düşündüğümden. Lütfen.

Ayrıca tekrar bir genel seçim yapılsın, ben oyumu kesinlikle klimaya vercem. Willis Haviland Carrier zamanında başbakan olsaydı, şeker gibi bir ülke olurduk. Torunları falan varsa burdan yetkililere sesleniyorum. Soyadıma bir "Carrier" eklemekten gurur duyarım. Gayet ciddi düşünüyorum o aileyle. "Büyük dedem klimayı icad etti" lafından daha havalı bir şey varsa, o da "Ben onun torunuyla evlendim"dir. Bu kadar net konuşuyorum. Benim bu dünyaya bir faydam yok, bari olmuş olan zeki insanlarla hava atayım.

Sonra Google+ 'ta bir hesap var bana ait. Ne varmış acaba diye girdik baktık, bir nane de yokmuş. Hiçbir zaman Facebook'un yerini alamayacak bir oluşum. Coca Cola'nın yanında tutunmaya çalışan Le-Cola gibi. Kot pantolonunun altına parmak arası terlik giymiş erkeğin, paçasıyla terliği arasında gözüken çıplak ayak mesafesi gibi; üzücü, tedirgin edici. Belki Ali Ağaoğlu'nun tabiriyle "Çok şey bir şey"dir ama ben muhafazakarım bu konuda. Geçmişime ve alışkanlıklarıma bağlıyım. Bir de "çevre" diye bir zıkkım var burda. Tanımadığım insanların çevrelerinde gözüküyorum. Çok incelemedim, nasıl çıkarım oralardan bilmiyorum ama beni "Emre Kabartaş" diye bir cisim çevresine eklemiş mesela. Soyadı garip bir kere. Kabaran bir şey var adeta. Adam Facebook'ta "pablik figür"müş. Kendimi nasıl özel, nasıl selebriti hissettim anlatamam. "Ben sana güveniyorum ama çevreye güvenmiyorum" diye ünlenmiş bir lafın vücut bulmuş hali Google+. Tuhaf.

17 yorum:

Mystery dedi ki...

ulen google + a girdim de bana dolduk dediler. sonra gel dediler. piç len bunlar. nası sinirlendim anlatamam. ben bilgisayar sistemcisiyim dostum, yok ederim seni, al beni oraya dediysem de, yemedi. onlar da benim gibi inanmadılar sistemci olduğuma :D sözde olmaz, özde sistemci ol, öyle gel dediler. ay ne çok salak şey yazdım yaaaa ahahahaahahhahaha

ben an itibariyle oruçluyum, belirtmek isterim :D sen gelince tutmucam ama. acil durumlarda tutmama izni verdim kendime.

çeneme vurdu herhalde, yazmalara doymuyorum. öpüp kaçıyorum o zaman. :*

İsmini Vermek İstemeyen Seyirci dedi ki...

Veriyim hesabımı senin olsun bebeem ya nolcak :D

Oruç tuttuğunu biliyorum o yüzden belki okul zamanı söylediklerimi unutmuşsundur diye hatırlatmak için yazdım buraya dfgjkl :D
Sen çocuk orucu tut ya da öğleye kadar. Hadi git şimdi su iç, öbdüm:*

szgnctn dedi ki...

giriş paragrafı ortaya alınmış, gelişme başta verilmiş. evlilik için açık çek verdikten sonra kapanışı da google'a laf sokarak değerlendirmek isteyen seyirciye alkış ister, devamını ister ve giderim. :)

İsmini Vermek İstemeyen Seyirci dedi ki...

ahah:D Yaz okulun bitsin de gel artık çocuk!

szgnctn dedi ki...

ilim-irfan sahibi olmak için bu sıcakta yaz okulu çekiyorum ben sevgili Carrier biraz saygı! :D

1 haftaya kadar oralardayım; kuzular çevrilsinnn, yayıklar köpürsünnnn, lütfen :)

Adsız dedi ki...

valla carrier ailesine bende iç güveyi olarak girebilirim. Zira soyadım satıcı ki satıcılıkla ilgili birşeyler vardır bekli genden... işe yarayabilir, mesleğimde elektronik müyendizliği, buradanda argesine selam çakarım. Sonra şirkette yönetime falan katılırım. Hep beraber şirketi yükseltiriz falan... güzel olabilir valla.

İsmini Vermek İstemeyen Seyirci dedi ki...

dfgjkl Serdar sen önce bi yaz okulunu bitir pls:D

Adsız dedi ki...

yahu iki dersim kaldi. bitti sayilir. hevesimi kursagimda birakma... : D

Bayan İK dedi ki...

kadınım olurmusun!

Aydedeye havlayan dedi ki...

ben de oyların klimaya verilmesi taraftarıyım. yeri geldiğinde serin yeri geldiğinde soğuk bi cisim. pek havalı, pek işlevli. Suç işleme potansiyeli az, zeki değil ama ne zaman ne yapması gerektiğini çok iyi biliyor. kontrol edilmesi kolay ayrıca. dudaklarını istediğin zaman bir aşağı bir yukarı hareket ettirebileceğin bir başkan da hayal edemiyorum ben. hayır başkanlık sistemine de geçmedim öyle lafın gelişi. en büyük başkan bizim başkan gibi. evet çok saçmaladım ama bunların bir nedeni var. hava sıcak ve benim bir klimaya ihtiyacım var. iyi bağladım ama sonunda, çok dağılmadım sanki.

İsmini Vermek İstemeyen Seyirci dedi ki...

Mikropgız, önce Emre Kabartaş'a sözüm var. Sonra seninim:D

Aydedeye havlayan, yok yok güzel bağlamışsın. Zaten ben de "yetiştirilme ortamı"mdan girdim, ramazana laf attım, politikayla devam ettim, kısmet aradım, Google+'a bok attım, Kabarantaş'ı afişe ettim derken gayet dağınık bir yazı yazmışım. Konu bütünlüğü 0, yazıyla "sıfır".
Hemen bir kilma gönderiyorum adresine.

Aydedeye havlayan dedi ki...

oh mis, adrese klima demek! öperizz.

İsmini Vermek İstemeyen Seyirci dedi ki...

Benim beyin büyük babası icad etti de ondan bu kadar rahat şeaptım:D
Biz de öberiz Carrier Family olarak:*

Mia Wallace dedi ki...

ya ne harika bi yazı bu! benzetmelerine öldüm gülmekten :D

ayrıca sen bahar insanısın bunu anladım. ben de öyle :)

ben hiç anlamadım o google+ ndir hiçbi fikrim yok

İsmini Vermek İstemeyen Seyirci dedi ki...

ahah teşekkürler Mia'm:D
Aslında bahar insanıyım bence de ama bahar alerjisinin beni haftalarca yataklara düşürmesi yaman bir çelişki oluyor maalesef :ı

Adsız dedi ki...

şey ben özür dilerim rahatsız ettiysem :D

İsmini Vermek İstemeyen Seyirci dedi ki...

dfgjkl:D
Yok rahatsız etmedin goç:D