8 Temmuz 2011 Cuma

Mimintolar


Öncelikle panpişlerim, beni vakti zamanında sevgili Aylin ve Mia mimlemişti. Lakin yazarım nasılsa diye o mimleri ötelerken konularını unuttum ben. Zira ben Bahçeli'nin en işlek saatinde cüzdanımı atm'nin önünde bırakıp giden, dolmuşta cep telefonumun kucağımda olduğunu unutup oturduğum yerden kalkıp inen bir insanım. Boş zamanlarımda leylayım yani. Gerçi dolu zamanlarımda da  öyleyim ama kamufle etmeye çalışıyorum. Hoş görün siz de. He diyin geçin.

Her neyse geçmişe bir sünger çekerek unutmadan yeni mimintonun konusuna gelelim. Mim bahane Mia şahane çünkü. Konu: Evinizde yangın çıksa ve tek bir eşya kurtarmak zorunda kalsanız neyi kurtarırsınız?

Bu mim konularını ilk kim ortaya atıyor bilmiyorum ama burdan o arkadaşa sesleniyorum. Seni ıslak sopayla döverim! Biraz yaratıcılık yani litfen.

Neyse aklıma ilk laptopum geliyor. Soğutucusu da usb ile bağlı olduğu için bence tek parça kabul edebiliriz. Antalya sıcak bilinni ondan. Mesela ben ıssız adaya düşsem de laptopumu götürürüm yanımda. Diğer mim konusu için o arkadaşın ufkunu açıyorum sadece dfgjkl :D Kablosuz internet yoksa da soliter var. Açar onu oynarım. Eski fotoğraflara bakarım. Cebime flashdiskimi çaktırmadan sıkıştırmışsam, çok zorlarsam film bile izlerim. Şarjım bitince de uyurken üstüme çekerim onu, kıvrılırız bir kenara. Karnımın üstünde bilgisayar yokken kendimi çıplak hissediyorum çünkü.

Film demişken, babamla bir süre aynı il sınırları içinde bulunmayacak olmamızdan kelli, annemle "parlement sinema kuşağı"nı yaşatmaya karar verdik. Her akşam bir film izlicez fikrimizden dönmezsek. Ama annemle film izlemek biraz zor. Ne zaman bir sevişme sahnesi çıksa önce bir sessizlik oluyor. O sırada göz ucuyla bana baktığını hissediyorum ben, gülesim geliyor ama tutuyorum kendimi. Hafif kıçını kımıldatma hareketi yapıyor sanki rahat edememiş de yerini düzeltirmiş gibi. Sonra hafifçe boğazını temizleyip burnunu çekiyor. Baktı 1-2 dakikanın üzerinde bir sahne oldu bu, sesler yükseldi falan bu sefer de töbe töbe diyip kikirdemeye başlıyor. Bu hareketlerin hepsi bir ritüel, yapılma sıraları belli. Birini atlasa döngü bozulur, doğru olmaz. "Anne benim yaşımdayken neler karıştırdığını biliyorum. Bu neyin tribi?" dediğimde de "Ne biliyim" diyor. Bu akşam da ağızdan öpmeli bir film açıcam, eğiticem onu.
Oldu o zaman. Görüşürük yine.

15 yorum:

Neşe dedi ki...

Ahahaha anneyleyken neyse de babaylayken sevişme sahnesi çıkınca çok kötü oluyor.

İsmini Vermek İstemeyen Seyirci dedi ki...

Babam sessizce izliyor ya. Renk vermez pek. Ama annem tepkisiz kalamıyor hatta eskiden "zeki'cim ileri alalım" derdi babama. Neyse ki o huylarını bıraktı sdfg:D

çığlık dedi ki...

ahahaha şu mimi kimde okuduysam laptop yanıtı verilmiş. bana gönderilse mimceğiz ben de öle derdim. nasıl bir nesiliz biz böle :)) film izleyen anne süper olmalı. benimki sıkılgan yahu. git gel yaparak izliyor tüm konsantre altüst bende.

İsmini Vermek İstemeyen Seyirci dedi ki...

Kimseye bir zararımız yok. Seviyorum aslında ben bizim nesili:D
Annem film izliyor da nasıl izliyor gör işte:D

HüSSo dedi ki...

açıkcası pasaportumu almayı tercih ederim.(NOT: bilgisayardcı adamım, herşeyimin başka mekanlarda yedeği var tribiydi, mimiksiz bir poha benzemiyormuş :))

Aydedeye havlayan dedi ki...

hahaha "ağızdan öpmeli film" !süper.
zaten tüm filmler artık ağızdan öpmeli, hafif sıkıştırmalı, mıncıklamalı. size iyi seyirler dilerizz. böceklere dikkat, mısır çerezi diye güzelim karafatmayı çıtırdatmayın sakın! halledicez yazın hepsini merak etme!

İsmini Vermek İstemeyen Seyirci dedi ki...

Hüsot, yok ben o "pasaportumu alırım"daki küstahlığı hissettim okurken. Raadol ahaha:D

Aydedeye havlayan, aynen ten tene bi değecek önce.
Bizim evde henüz görmedim ama gördüğüm an dürtücem. Tetikte ol!

Adsız dedi ki...

Ahaha çok güldüm.. Meditasyon blogu ilan ediyorum burayı.. Çok güldürgeçli yazdırgaç gibi bişey yani öz türkçede.. Öpcem ;-*

İsmini Vermek İstemeyen Seyirci dedi ki...

ahah öp anasını satıyım:*

Adsız dedi ki...

pedophiles...this says it all.

İsmini Vermek İstemeyen Seyirci dedi ki...

Buyur? Pedofiliyle ne ilgisi var bacım? Hadi git yerine yat :*

Mystery dedi ki...

ahahahahaha ulan bana bakışını seziyorum mu ne falan demişsin ya, yüzün geldi gözümün önüneee özlemişim lan seniiii :D

bi kere var yaaa annem ben eniştem film taktık izliyoruz. film de 'çakal carlos' ahahah adam küvette yatıyo köpüklerin arasında. bi sessizlik oldu böyle. neyse ki küvette yatıyo falan bozuntuya veren kimse yok. adam çıktı küvetten cıbıldak, oturdu küvetin yanına. her bi şeyi ortada. aahahahaha biz birbirimize baktık kaldık öyle. ondan sonra bi kahkaha :D kapattık filmi ahahahaha anne sen ve enişte düşünsene :D

İsmini Vermek İstemeyen Seyirci dedi ki...

aşlskddsşlf enişte hoş olmamış bak:D
Bu arada ben de özledim. Var yani böyle hisler, duygular, senseyşınlar, imoşınlar

Unknown dedi ki...

Resme bakmak gülmeme yetti de arttı bile :D
Bloguma beklerim
www.lovesfromfashion.blogspot.com

İsmini Vermek İstemeyen Seyirci dedi ki...

Bakim :)