14 Temmuz 2011 Perşembe

Yüz Bin Baloncuk Yutulur mu?


Plaj röntgenciliği bir ata sporudur. Turnuvası falan yapılsa altın madalyayla ülkemizin göğsünü kabartacak bir kulvar olduğunu düşünüyorum. Hatta güneş gözlüklerini de takıp, plajda güneşlenenleri gizli gizli kesmeyeni geçen gördüm sokakta dövüyorlardı. Tabii bir de bunu alenen yapıp insanları rahatsız eden danalar var. Onlar tamamen konu dışı. Ben edebiyle etrafı çaktırmadan izleyenlerden bahsediyorum. Hatta bu tiplerin suratı denize doğru bakıyormuş gibi gözükürken, gözlüğü kaldırsan bir göz anyaya öteki göz Konya'ya kaymıştır. Ama şöyle uzaktan baktığında kimseyi rahatsız etmeyen şeker gibi insanlardır. Bu sınıfa annemle ben de dahiliz aslında. Ruslar özellikle ilgi alanımız. "dana" sıfatı bana pek gitmez şimdi, blög de benim. Dolayısıyla olayı şeker meker diyerek yumuşatmaya çalışıyorum sadece.

Bir de su altı röntgenciliği var. Röntgencilerin içinde en çakalları bunlar. Çünkü "dana" sıfatına nail olan röntgenciler genellikle yüzme konusunda çok başarılı olmadıkları için ayaklarının yerden kesildiği alanlarda huzur bulabilirsiniz. Onlar kıyıya paralel takılırlar, deve güreşi yaparlar, suya yeni girecek arkadaşlarına su sıçratarak böyle bir şakalar efendime söyliyim eğlenceler falan yaparlar. Su altı röntgencileri ise iyi yüzücüler olup, siz iplere kadar yüzmüşken yanınızdan sinsice zırt diye geçebilirler. Tabii bu sırada bir deve kuşundan farksız olduklarından haberleri yoktur. Çünkü kafalarının nereye dönük olduğu gayet açık görülmektedir. Balıkları izliyormuş gibi önünüzden fıydırırken bir anda kafası size döner. Suyun içi de kontrolsüz alan. Hadi plajda yatarken oranı buranı düzeltirsin sıkıntı olmaz ama suyun içinde olup bitenlerden çok haberdar olmuyorsun. Tedirgin ediyor haliyle. Tam o sırada aklıma gelen yapılması gereken bazı şeyler var aslında. Fotoğraftaki hanım kızımız gibi 100 bin baloncuk yapmak geçiyor içimden bazı bazı. Ama bu öyle bir durum ki, biri size inceden inceye laf sokuyordur mesela. Siz de o da bunu biliyorsunuzdur ama "hey dostum canın cehenneme senin derdin ne haa!" dediğiniz zaman "ben sana mı söylüyorum beeğ! Sen niye üstüne alınıyorsun şizofren! Kendini niye bu kadar önemli hissediyorsun kiiğ?!" gibi gayet çamur bir cevap alabilirsiniz. Hakkınızı savunurken ne şizofren olmadığınız kalır, ne narsist. Bu da biraz öyle bir durum. Onun tacizine kendi taciz methodumla karşılık vereyim derken mahallemizin plajında osuruklu olarak nam salmak istemem. Ben bu konuyu bir düşüncem ama yine de.

11 yorum:

Lütfi Mutluer dedi ki...

100 milyar baloncukta yapsan görecek sapık görür :)

Hakiki Şeriat Mayosu giyersen ancak korunursun :))

İsmini Vermek İstemeyen Seyirci dedi ki...

Yok ben o baloncukları tepki olarak yapıcam zaten:D

İstersen öz hakiki şeriat mayosu giy, hayal gücüne tesettür yok:D

U. P. dedi ki...

Osurduğun esnada kafan da suya gömülüyse nefes vermişsin gibi bir izlenim yaratabilirsin, sadece sudaki çakal anlar ne yaptığını :D

Mystery dedi ki...

hahahaahaha ben de plaj da gözlüğü takıp kesiyorum sağı solu :D kim ne giymiş, kim napıyo falan :D dönmeler favorim ahahauhauahahu sen osur bence. adamın rengini değiştir hatta ahahahah :D

İsmini Vermek İstemeyen Seyirci dedi ki...

Uçan Payanda, ahah var bazı planlarım bakalım:D

Gizot, aa eğlenceliymiş lan o. Ben hiç transeksüel görmedim plajda :ı

Mystery dedi ki...

ohooo iki tane adam var burda, evlilermiş lan :D

bu arada 'plaj da' daki 'da' bitişik :D

İsmini Vermek İstemeyen Seyirci dedi ki...

:O

hemera-nyks dedi ki...

iyi fikir aslında denemek lazım :D
-
hemera

İsmini Vermek İstemeyen Seyirci dedi ki...

Yapıcam birgün:)

erim dedi ki...

Osurmak çözüm değil;hiçbir yaptırımı olmaz,sadece adamı güldürür.İşe... Evet işe! Sıcaklığın değiştiğini hissettiği anda,köpekbalığından kaçar gibi kaçacaktır.Haaa baktın gitmiyo,aksine yaklasıyo. adamın işemeli, sıçmalı bir fantezisi vardır, o zaman sen kaç köpekbalığından kaçar gibi.çığlık atarak kaç hatta.

İsmini Vermek İstemeyen Seyirci dedi ki...

asdfg ben kaçıyım en iyisi, işimi garantiye alıyım:D