17 Nisan 2011 Pazar

Sado-Mazo


Kulağımın kıkırdağına piercing taktırmıştım 4-5 sene önce. Çünkü artık üniversiteliydim. İstesem saçımı kızıla bile boyatabilirdim yani anlatabiliyor muyum? Üniversiteye yeni başlamış her genç gibi asi ve de rockçıydım.  Ne oldu sonra? O kulak şişti tabii. Antibiyotikli merhemler, onlar bunlar ne yaptıysam düzelmedi o kulak. Aylarca üstüne yatamadım, kıyafetlerimi temkinli giyip çıkardım. Çünkü inandım onun düzeleceğine. Nabzımı kulağımda hissederdim bazen, zonk zonk. İnatla çıkarmazdım ama. Saçımdan da kimse görmezdi onu zaten, babam bile 1 sene sonra gördü. Gerçi görseler ne olacaktı orası da ayrı konu. Ama onun acısından ayrı bir zevk alıyormuşum demek ki ben, çıkarmadığıma göre. İltihap olurdu bazen, sıkardım. Onun acısı bambaşka mesela. Apayrı bir zevk. Sonra baktım kulak gidici çıkardım artık. Çünkü ya ben Van Gogh gibi kesivercektim onu ya da oradaki iltihap beynime falan sıçrayıp beni öldürecekti. Evet abartmayı seviyorum ama ölümü bile karizmatik olmalı insanın. Piercingin yaptığı iltihaptan ölmek ne yani? Aynı duyguyu apandist şüphesiyle Gata'ya gittiğimde olayın gaz sıkışması olduğunu öğrendiğimde yaşamıştım. "Osur geçer" dediler. Gaz sıkışmasının kalbi tetiklemesiyle ölen insanlar varmış. Neden öldü? "Osuramadı ondan" Hiç karizmatik değil.

Bir diğer zevk aldığım acı da aft acısı. 2 gündür dilim onun üstünde. İlaçla 1 haftada, ilaçsız 7 günde geçen grip gibi aft da ne yaparsan yap geçmiyor bir süre. Yemek yiyemiyorsun, sıcak bir şey içemiyorsun. Bok gibi. Ama o dil hep orda. "Bugün hiç acıtmadım. Dur." diyip hemen yapıyor görevini. Bunu yazarken de canımı acıtıyorum mesela. Aft acısı güzel bir acı.
Hayır mazoşist değilim. İç sesini duyabiliyorum evet.

Başlığımı da "Sado-Mazo" yaptım çünkü bu tarz başlıklar hep daha çok ilgi çekiyor. "İkizlere takke" demiştim bir keresinde, en çok okunan yazım o oldu. Kumanda panelinin yalancısıyım. Freud ve ben şimdi bunu test ediyoruz. Sizler de bizim deneklerimizsiniz. Sonuçları söylerim bir ara.

4 yorum:

Mystery dedi ki...

ahahahahha gözümden yaş geliyodu gülerken mayyak :))) yannız aft tam dil gitmelik yerdeymiş öyle söyledi kuşlar :)))))

İsmini Vermek İstemeyen Seyirci dedi ki...

Zaten o işgüzar kuş her şeyi "bir baksana" diyip gösteriyor ya :D

Mia Wallace dedi ki...

süpersin ya çok eğlenceli bi yazı olmuşş :D

İsmini Vermek İstemeyen Seyirci dedi ki...

Ah Mia :*