29 Nisan 2011 Cuma

Burası Balık Gibi Kokuyor!


Bugün yataktan kalkarken yorganı üstümden atmakta zorlandım. Yorganı tutamadım, ayaklarımla tepemedim. Herkesin bahsettiği ama şimdiye kadar benim için bir şehir efsanesi olan karabasan falan mı görüyordum? Ama tepiniyorum ben, böyle olmuyordu anlattıklarında. Açtım gözümü kımıldandım şöyle bir. Yok bir sıkıntı, karabasan hala benim için bir şehir efsanesi. Ellerime baktım hemen. O an kalp ritmim bozuldu. Kalbim bir ters bir düz takla atarken hala rüyada mıyım diye düşündüm. Parmaklarımın arası yoktu. Yapışmamış da perdeler oluşmuş aralarında. Kurbağa ya da ördek ayağı gibi. Perdeli ayak işte. Ama benimki el. Bacaklarımı istediğim gibi hareket ettiremediğimi hatırladım. Yorganı zar zor iteledim. Bacaklarım yoktu. Bacağım vardı. Var olan iki bacağımın birleşmesinden meydana gelen bir kalın bacak. Küçükken "bu kaç?" diye sorup 2 diyenlere "hayır kalın biir" derdik ya onun gibi. Şaka maka balık olmuşum lan ben! Upuzun dalgalı saçları memelerini kapatan, alımlı bir deniz kızı falan değil yani, çirkin bir balık. Nasıl oldu, ne ara oldu anlamaya çalışırken camdan bir baktım Ankara'ya yine yağmur yağıyor. Karanlık hava, bulvar ıslak, hızlı giden 34 plaka kenardaki kızları ıslatıyor falan. Ağustos geldi hala bu ne yağmuru be Mikail?

O an aydınlandım. İşte evrim teorisi! Gerçi teori değil artık bilimsel bir gerçek. Değişen yaşam alanıma uyum sağladı vücudum bu kadar basit. Benimki biraz tek gecede alınan bir karar olmuş ama değişen zaman şartları, hızlı tüketim toplumu falan derken olur bu kadar. Büyük adamsın Darwin! "Türklerin kurttan türediğine gülen insanların Darwin'in teorisine inanmaları nasıl bir çelişki?" demişti biri beni ve arkadaşımı kastederek. Zoofili ciddi bir problem bizi aşar diyip cevap vermemiştik. Yaa işte. Maymundan değil balıktan geliyormuşuz naber! Hayy'dan geldim, hu'ya gittim senin hesap.

Henüz solungaçlarım ya da derimin üstünü kaplayan pullarım yok. Oksijenle solunum yapıyorum. Yarın kalktığımda O2 yerine H2O isteyebilirim ama. Söz veremem. Küresel ıslanma işte naparsın :ı

6 yorum:

Mystery dedi ki...

ulen dedim ne anlatıyo bu kız :))) yağmura isyanmış meğer :))) burda da yağmur çamur var yavrum yaaaa bıktım valla tövbe tövbee :))

İsmini Vermek İstemeyen Seyirci dedi ki...

İsyanım var Gizot :ı

Adsız dedi ki...

sen yarın öbür gün ben sıradan H2O istemem erikli isterim diye tutturursan buğulamanı yaparlar hahah
-mert

İsmini Vermek İstemeyen Seyirci dedi ki...

ahaha haklısın Mert:D Erikli vermezlerse yunuslar gibi bilinçli bir şekilde nefes almamı durdurup yaşamıma son veririm:D Ama madem bir şeyler yapılacak, ızgaramı öneririm :D

Mia Wallace dedi ki...

mimlendinn :)

İsmini Vermek İstemeyen Seyirci dedi ki...

Ah ilk tanışmamız heyecanlıyım biraz!