9 Mart 2011 Çarşamba

Türkiye'deki İlk ve Tek Özel Dedektiflik Şirketi Gururla Sunar


Şehir merkezinde 60cm kar kalınlığıyla Ankara'dan bildiriyorum, Kırca?
Üniversiteler de tatil oldu. Şahane. Zaten bahar bahar havayı bok gibi yapıp kar yağdırıyorsa şu Mikail, okulların da tatil olması lazım. Kimse bana onu savunmasın rica ediyorum. Gerçi akşam dışarı çıktık, kar topu oynadık fena da olmadı sanki. Ama bahar güzel, güneş reyiz pardon yani.

Okullar da tatil, tembel tembel açtım bilgisayarımı. Feyzfuk'tan biri beni dürtüklemiş. Kim ola ki? Joseph Erdem. "Bu kim yea?" derken suç psikolojisi, özel dedektiflik, spiritüel kriminal bilmem ne falan görünce adamı hatırladım. Televizyonda aldatan kocasını bu kel dedektifle basan kadınların olduğu bir program vardı. Ve her seferinde bu herifin nasıl olup da dayak yemediğini merak ederdim. Kameralarla birlikte zorla kapı falan açtırıyorlar, adamlar yarı çıplak. Püüü şerefsiz diye kocasına tüküren kadın, yanında bizim kel. Kim olsa gözüne bir tane patlatır yani bu adamın. Tabii olaylar düzmece değilse. Her neyse ama bana "poke" ne alaka yani? Hatta nalaka? Noluyoruz lan dedektif medektif dedim adsfgh:D Ben de onu dürtükledim. Normalde elalemi dürtmek adetim değildir ama "şu sefil ömrümde hiç dedektif dürtmedim" dememek için dürttüm onu. Evet.

Napıyım? Canım sağolsun. Tavşan kardeş.
Neyse Kuşum Aydın çık aradan. Konumuz ciddi. Kriminal mriminal baksana. Sonra baktım yine dürttü beni. Manyak mı ne dedim bıraktım artık. Birini de aldatmadım ki peşime taksın bu adamı. Birkaç gündür Mikail'e küfür ediyorum sadece ama o da dedektif sokmaz herhalde araya. Sonra Feyzfuk'taki fotoğraflarına baktım. Hava, kara, deniz konseptli fotoğraflarımız var. Yani diyor ki burda şair, benden ya uçan ya kaçan. Dedektif temalı bir adam olduğu belli. Mesaj açık. Not ettim. Attım hafızaya. Artık bundan sonra beni aldatan biri olursa Josephciğimle birlikte kapısını kırcaz. Joseph tutcak, ben tükürcem. Artık böyle. Çavbela.

2 yorum:

Mystery dedi ki...

ahahaha soyadından seni bi dürtükleyesi gelmiştir onun :)) ama kanka olmanız iyi olmuş. aldatana karada, havada raaaad nefes yok!

İsmini Vermek İstemeyen Seyirci dedi ki...

Evet kan çekmiş:D
Yalana, dolana, entrikaya son! Ev basarız, kapı kırarız! Bizde böyle bundan sonra dırıdırıdın!