15 Mart 2011 Salı

Paint > Photoshop


Eski fotoğraflara bakarken buldum bunu. Sene kaçmış bir bakalım. Ah evet 2006. Canım dostlarım Nalan, Fedon ve Fatih'le Bodrum'da.. Fatih (Ürek) fotoğrafı çektiği için maalesef ki bu güzel kare eksik kaldı. Gerçi tenimin bronzluğu da biraz eksik kalmış ama Fedon zaten 4 mevsim bronz adam. Koy onun yanına Rihanna'yı, olur sana Nikolkidmın. Neyi tartışıyoruz?

İşte biz Bodrum'da her yaz buluşuruz böyle. Koyları gezeriz tekneyle, Nalancığımın o güzel bahçesinde limonata içeriz, köpekleriyle oynarız, akşam da rakı-balık keyfi yaparız. Günlerimiz böyle lokum geçer kusura bakmayın. Arada okey oynuyoruz mesela. Biz Fatih'le eş oluyoruz hep. O hep çifte biter, ben renkliden okey atarım falan şahane bir ekibiz. Okeye 4. arama gibi bir derdimiz de yok. Rahatımız yerinde. Gerçi Hayko salça oluyor bazen. Adam "forever yancı". Pek aramıza almıyoruz onu. Ama gelsin Ankara'ya o da ekmek arası gider yani. İki tabak kırar stres atarız. Kral olur.

Anlayacağınız üzere kıştan da iyice sıkıldım sevgili gönül dostları. Şöyle güneş çıksa, iki sandalet giysek fena mı olur? Botlardan, çizmelerden afakanlar bastı ayaklarıma. Geçen çorabımı bir çıkardım parmaklarım birden fırlayıp kaçıştılar. Böyle kımıl kımıl. Yakalamaya çalıştıkça ellerimden kaydılar. Ardından her biri farklı yerlere saklandı. Sonrası da işte iyilik sağlık.

O kadar kulağını çınlatmışken sevgili dostumun şarkısını da dinleyiverin artık.
http://www.youtube.com/watch?v=Sj6c2ksWVcQ

6 yorum:

Adsız dedi ki...

ahahah duygu ya komik kızsın:D

İsmini Vermek İstemeyen Seyirci dedi ki...

Sensin Duygu! :D

Adsız dedi ki...

işte muhteşem üçlü! :))
senin bu akrep nalan sevgin nerden geliyo ya?
hiç akrep nalan sever birini tanımıyorum senden başka ehuehueuh:D

İsmini Vermek İstemeyen Seyirci dedi ki...

"Adsız" başlığı altında olsan da senin kim olduğunu biliyorum Onur! :D Ayrıca bir insan bunları sorgulamadan önce önce ehuehueh diye gülüşünü sorgulamalı bence:D
Akrep Nalan sevgim küçüklükten geliyor. İlk söylediğim şarkılardan biri Karlar Düşer. Bu kayıtlara geçsin, not edilsin pls. Resmen Akrep Nalan sevdiğim için tepki alıyorum arkadaş ya! Herkes yatmadan önce Halikarnas, Karlar Düşer, Sarhoş ve Kolay mı şarkısını birer gün arayla dinlesin. Bu size ev ödevim.

Mystery dedi ki...

ahahaha ayak parmaklarını yesinler yaaa senin :)))

İsmini Vermek İstemeyen Seyirci dedi ki...

Allaam bloga girip yoruma cevap verebilmek gözlerimi yaşarttı